OSOBY INDYWIDUALNE

Na takie warsztaty i współpracę czekaliśmy! Z przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Was na drugi warsztat we współpracy z Zakładem Mięsnym Mościbrody, który dostarczy nam świeżutką wołowinkę!

Przygotujemy 3 dania w nowoczesnej odsłonie, które z pewnością was zaskoczą!

1. Tatar z polędwicy wołowej
2. Burger wołowy
3. Steak z antrykotu dojrzewającego

Nie zabraknie również dobrego kraftowego piwa!

GIGANTYCZNE ŚWIĘTA - Rodzice i dzieci

GIGANTYCZNE ŚWIĘTA

Choinka która nie zmieściłaby się nawet w bardzo wysokim budynku. Mikołaj, który za magicznym zaklęciem powiększył się do rozmiarów XXXXXXL, to tylko początek tegorocznej opowieści na Warsztaty Świąteczne. Zapachy świąt, potrawy nowoczesne ale z zachowaniem tradycyjnych smaków i dużo zabawy. To będą GIGANTYCZNE ŚWIĘTA

GRUPY ZORGANIZOWANE

KWIECIEN-MAJ

GRILLOWA MAJÓWKA

Sezon grillowy rozpoczniemy od różnych sosów, nie zabraknie też królowej grilla, czyli kiełbasy! Zrobimy też lekki deser owocowy i zrelaksujemy się w plenerze pachnącym majem.

MAJ_CZERW

DZIEŃ DZIECKA Z PKP
czyli podróż przez krainę smaków

Podróż dookoła kulinarnego świata zaczniemy od smaków z różnych zakątków Polski. Na deser “Karpaty” w słoiku, a do jedzenia nadmorskie gofry i ustawimy się w pociągu do fantastycznych fotek.

Zapraszamy grupy od 7 do 110 osób (2 opiekunów do grupy gratis).

Kulinarne Poddasze® zastrzega sobie prawo do zmian w repertuarze Spektakli Kulinarnych.